Re: Nesedí rozvaha a hl. kniha - záv. k
Účty 479 nulové nemáme, ale neměly by do této položky nijak zasahovat. Jsou stejné jako třeba předchozí rok, kdy se tato položka v rozvaze rovnala rozdílu mezi účty 331 a 333. Tentokrát je v tom ale rozdíl, přestože na účtu 479 se nic neměnilo.
Re: Nesedí rozvaha a hl. kniha - záv. k
Tak se mi podařilo doklikat se k místu, kde je rozepsáno, které účty vstupují do které položky rozvahy a nestačila jsem se divit! Částka rozdílu je tvořena několika podúčty 479, zatímco jiné jsou naprosto nelogicky rozstrkané do jiných položek. Předpokládám, že došlo k nějakému rozházení při nahrávání nových formulářů do programu, takže už to přepinknu na technika a budu doufat, že to dá do pořádku. Každopádně díky moc za rady!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
10. 3. 2017 9:59
Dobrý den, prosím o radu, už nevím, kam se podívat.
Nesedí mi položka v rozvaze C.II.8.3. - závazky k zaměstnancům s položkou v hlavní knize. Výsledky hospodaření a vše ostatní mi sedí. Nemá někdo nápad, kam se ještě podívat nebo kde by mohla být chyba? Díky!