DPH - souhrnné hlášení - výzva

• (neregistrovaný)

10. 3. 2017 10:18

Dobrý den, mohla bych Vás poprosit o radu. Přišla nám výzva k potvrzení údajů. Udaje v souhrnném hlášení jsou v pořádku. Zastupuji kolegyni a nevím kde mám potvrdit finančnímu úřadu, že u nás není chyba. Protistrana bude uplatňovat až za další měsíc odpočet. Prosím můžete mi někdo poradit kde a jak postupovat. Moc děkuji Lucka

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 10. 3. 2017 10:52

jjjj (neregistrovaný)

Re: DPH - souhrnné hlášení - výzva
      Jste si jista odpovědí ? Pochybuji, že by FU zkoumal, zda si druhá strana uplatnila.. i
      http://www.financnisprava.cz/assets/cs/prilohy/d-placeni-dani/2016-09-20_Pokyny-k-vyplneni-kontrolniho-hlaseni-DPH.pdf
      1.9. Postup po oznámení výzvy k podání řádného nebo k podání následného kontrolního hlášení z důvodu pochybností o správnosti nebo úplnosti k původně podanému kontrolnímu hlášení

• 10. 3. 2017 10:56

LuciP (neregistrovaný)

Jsem. U nás je to opravdu dobře. Ještě je ta možnost, že si protistrana uplatnila dvakrát. Přišlo mi, že paní v tom měla nepořádek a nevěděla jestli je to faktura, kterou tam ještě nemá a nebo faktura kterou tam má 2x. Moc děkuji. Nevíte musím k tomu mít certifikovaný podpis?

• 10. 3. 2017 14:19

LuciP (neregistrovaný)

Moc děkuji!!!!!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).