Re: DPH - souhrnné hlášení - výzva
Jste si jista odpovědí ? Pochybuji, že by FU zkoumal, zda si druhá strana uplatnila.. i
http://www.financnisprava.cz/assets/cs/prilohy/d-placeni-dani/2016-09-20_Pokyny-k-vyplneni-kontrolniho-hlaseni-DPH.pdf
1.9. Postup po oznámení výzvy k podání řádného nebo k podání následného kontrolního hlášení z důvodu pochybností o správnosti nebo úplnosti k původně podanému kontrolnímu hlášení
Jsem. U nás je to opravdu dobře. Ještě je ta možnost, že si protistrana uplatnila dvakrát. Přišlo mi, že paní v tom měla nepořádek a nevěděla jestli je to faktura, kterou tam ještě nemá a nebo faktura kterou tam má 2x. Moc děkuji. Nevíte musím k tomu mít certifikovaný podpis?
ano, musí být elektr. podepsáno(lze i datovkou)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
10. 3. 2017 10:18
Dobrý den, mohla bych Vás poprosit o radu. Přišla nám výzva k potvrzení údajů. Udaje v souhrnném hlášení jsou v pořádku. Zastupuji kolegyni a nevím kde mám potvrdit finančnímu úřadu, že u nás není chyba. Protistrana bude uplatňovat až za další měsíc odpočet. Prosím můžete mi někdo poradit kde a jak postupovat. Moc děkuji Lucka