Re: vyloučené doby r.2000
Povinnost je evidence PN, tam byste to našel. Rok 2000 ještě není tak dávno :-(, nedávno po nás chtěli to samé ,ale z roku 1997. Protože evidenci mám, nebyl to problém .Zkuste zavolat na sociálku jestli byla v té době PN , podle r.č. a přibližné doby Vám snad vyhoví . Zkontrolovat byste si to pak mohl podle ELDP , kopie ale nejste povinen evidovat , až od r.2004 a to jen vždy 3 roky.
Když jste chtěl mít klid, chtělo to předat archiv při ukončení.Jsou věci,které je povinnost evidovat 40 let, právě kvůli důchodu.Děs.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
13. 3. 2017 13:00
Dobrý den,prosím o radu,již před 5 lety jsem ukončil podnikání odchodem do starobního důchodu, nyní mi přišel z OSSZ dopis, kde mě žádají o to, za jakou dobu bylo v roce 2000 vykázáno 29 dnů vyloučených dob jedné ze zaměstnankyň. vůbec nevím,kde se taková věc najde, v mzdovém listě bude pouze uvedená vyloučená doba, ale o jakou jde? a rozepsat na dny? Nevím, co bylo včeram natož před 17 lety...poradíte? Děkuji J.