Re: Neplacení faktur za zpracování účetn
Neplacení není v žádném případě omluvou pro poskytování nekvalitních nebo neúplných služeb. Jen kdybyste smlouvu zrušila, třeba i z toho důvodu, že vám neplatí, ale musíte jim to oznámit, samozřejmě písemně. To je můj názor, možná budou i jiné. Např. jako perlička: jeden můj klient, když mu nezaplatili za nátěr fasády jednoduše fasádu zničil - teď nevím, jestli jsou na místě smajlíky, nebo zděšení, ale mně byl ten ostrý hoch sympatický :-) Soud by ale zřejmě prohrál. J.F.
A když mu nebude zpracovávat účetnictví než vám zaplatí tak co bude? Ručí si to on, ne? Primárně. Vy jenom formálně. Už se to tady probíralo. To zase Jana F perlí.
Aha, to už tu bylo, trápí vás to už dlouho, že? Jak bych vám mohla pomoci? To myslím bez ironie, klidně mi napište na mail, čím jsem vám nechtěně ublížila. Možná opravdu, někdy jsem dost neurvalá :-)))J.F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
18. 10. 2005 10:04
Prosím o zkušenost s neplatiči faktur za vedení účetnictví. Zpracovávám pro sro účetnictví, nezaplatili mi posledních 5 faktur......nyní jsem se rozhodla, nekontaktovat je ani při mzdách ani k dodání dokladů k DPH.......zatím se neozývají ani oni (zjevně ví proč). Jaký může pro mne mít důsledek nedodání služby v řádném termínu, když mi evidentně neplatí. Ve smlouvě toto není ošetřeno. Děkuji Všem za názory.