prosím, prosím o názor
>Dobrý den, prosím o radu nebo i názor.
>S.r.o., platí se několikrát do měsíce kartou. Banka za
>určitý objem transakcí několikrát do roka připíše
>částku kolem 100Kč (je to Fio, text na výpise je: Kredit:
>MC Priceless Specials)
>Částka 104,71 se připsala na účet 17.1.2017. Já se
>přikláním k názoru, že bych to časově rozlišila do výnosů
>roku 2016 (385/668). Jedná se o malou částku, ale
>rozlišujeme vše....
>Děkuji předem za radu
Re: prosím, prosím o názor
Děkuji za reakci.
No právě, nic bližšího nevím a nemám. Poslala jsem dotaz na banku, kde, když to bylo poprvé, odpověděli, že se připisuje po určitém objemu transakcí kartou.
Přikláním se k tomu, to časově rozlišit.... ještě počkám, co z banky odpoví.
Re: prosím, prosím o názor
Dobrý den, tak jsem vypátrala:)
Jedná se o odměny z bonusového programu Priceless Specials. Bonusový program, jehož součástí jsou automaticky všichni klienti Fio banky, kteří mají platební karty MasterCard nebo Maestro. Za placení kartou u vybraných obchodníků získáváte část peněz zpět. Po dosažení uspořené částky 100 Kč vám bude tato částka v následujícím měsíci přičtena na účet, minimální výši odměny lze měnit.
Tzn., že 17.1. je "ten" následující měsíc....a bylo dosaženo uspoř.částky v roce 2016.
Tak nevím časově rozlišit nebo ne?
Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
15. 3. 2017 14:26
Dobrý den, prosím o radu nebo i názor.
S.r.o., platí se několikrát do měsíce kartou. Banka za určitý objem transakcí několikrát do roka připíše částku kolem 100Kč (je to Fio, text na výpise je: Kredit: MC Priceless Specials)
Částka 104,71 se připsala na účet 17.1.2017. Já se přikláním k názoru, že bych to časově rozlišila do výnosů roku 2016 (385/668). Jedná se o malou částku, ale rozlišujeme vše....
Děkuji předem za radu