Zřízení stránek on-line aukcí

• (neregistrovaný)

9. 1. 2013 12:47

Dobrý den,

chci si zřídit na internetu stránky, které by se zabývali on-line aukcemi. Ale ne takové jako je Aukro. Ale budu inzerovat pouze předměty, které budou v mém vlastnictví a ostatní je budou dražit.
    ŽL již mám, ale pouze na zprostředkování úvěru, což je úplně jiný obor. Jakou činnost si musím ještě do ŽL nechat přidat, jak, kde a kolik to bude stát? Dále se chci zeptat zda si mohu vést účetnictví sama. Mám vystudovanou střední školu se zaměřením na účetnictví, ale přeci jen už jsou to skoro 4 roky co jsem ze školy. Myslím si že, tato činnost nebude vyžadovat hodně papírování nebo se pletu? Půjde o to, že si vyberu dodavatele např. na elektroniku, který mi bude dodávat zboží. Bude pro mě výhodné brát si zboží bez DPH nebo raději s DPH. A co vše mám tedy evidovat v účetnictví?
    Dále asi bude potřeba dodávat se zbožím zákazníkovi fakturu nebo stačí paragon?
    Pokud je někde na těchto stránkách diskuze která se zabývá tímto tématem, budu ráda, když mě na ni odkážete. Děkuji za odpověď

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 9. 1. 2013 19:17

Rop

Střední školu se zaměřením na účetnictví a nevíte zda pro Vás bude výhodné stát se plátcem DPH nebo ne?

Najděte si účetního či daňového poradce a prosím pěkně mu zamlčte vaše vzdělání.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).