Re: ochrana osobních údajů
>>Dobrý den,
>>nevíte někdo, jak je to s ochranou osobních údajů,
>>když mi jako mzdové účetní zavolá někdo z banky a
>>chce
>>vědět, zda je u nás daný zaměstnanec zaměstnaný a na
>>jaké pozici? Je mi divné i to, že jen tak někdo
>>zavolá,
>>nemůžu vědět, ani kdo vlastně, jestli je to skutečně
>>z
>>banky?
>>Díky
na takové tel.dotazy vůbec neodpovídejte, nevíte, kdo a proč to chc e vědět.Může následovat problém, např. vymáhací agentura, napadení, ublížení na zdraví tomu zam-ci, vyjde najevo, že jste poskytla tu info a máte problém.
>
>Tak já na takovéto dotazy odpovím jen na první část,
>zda je nebo není naším zaměstnancem. Víc nic. Pokud
>něco dalšího chtějí, ať se otáží písemně.
Re: ochrana osobních údajů
No vidíte a nám, před časem na školení k ochraně dat, právě řekli, že jediné, co můžeme potvrdit, že je našim zaměstnancem. Ono to lze totiž celkem dobře dohledat i na našich webových stránkách, kde je uveden kompletní telefonní seznam. Takže proto mi tvrzení školitele nepřišlo vůbec divné. Ale díky za upozornění.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
21. 3. 2017 13:31
Dobrý den,
nevíte někdo, jak je to s ochranou osobních údajů, když mi jako mzdové účetní zavolá někdo z banky a chce vědět, zda je u nás daný zaměstnanec zaměstnaný a na jaké pozici? Je mi divné i to, že jen tak někdo zavolá, nemůžu vědět, ani kdo vlastně, jestli je to skutečně z banky?
Díky