není zač, pěkný den
>>>Dobrý den, mám uzavřený pracovní poměr na dobu
>>>určitou
>>>do 31.12.2017, jsem těhotná, porodit bych měla na
>>>začátku prosince. Prosím vás o radu, nejsem si jistá,
>>>může
>>>se mnou zaměstnavatel k 31.12.2017 ukončit pracovní
>>>poměr? A pokud ano, mám se potom přihlásit na Úřad
>>>práce? Moc vám děkuji za odpověď.
>>
>>PP bude ukončen 31.12.2017.
>Paní Jasná, děkuji vám za odpověď.
Re: Pracovní poměr na dobu určitou a těh
pokud v té době ( po 31.12.2017) už budete pobírat PPM, tak vás na ÚP nezaevidují viz:
Dále nemůže být do evidence uchazečů o zaměstnání zařazena fyzická osoba, která je dočasně neschopnou práce, pobírá peněžitou pomoc v mateřství v době před porodem a 6 týdnů po porodu
a také se potom nezapomeňte nahlásit na své zdravotní pojišťovně jako osoba, za kterou je plátcem ZP stát viz:
Stát je plátcem pojistného prostřednictvím státního rozpočtu za tyto pojištěnce:
d) ženy na mateřské a osoby na rodičovské dovolené a osoby pobírající peněžitou pomoc v mateřství podle předpisů o nemocenském pojištění
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
22. 3. 2017 9:11
Dobrý den, mám uzavřený pracovní poměr na dobu určitou do 31.12.2017, jsem těhotná, porodit bych měla na začátku prosince. Prosím vás o radu, nejsem si jistá, může se mnou zaměstnavatel k 31.12.2017 ukončit pracovní poměr? A pokud ano, mám se potom přihlásit na Úřad práce? Moc vám děkuji za odpověď.