Re: Zákon o el.podpisu - které ministers
No fuj, tak člověk napíše odpověď na dotaz o které ministerstvo jde a odkaz na nový zákon, který toto upravuje a ještě dostane vynadáno.
Jak se mi to příčí a nepoužívám to, tak v téhle chvíli posílám Ach jo ! do zadele. A jestli má takový přístup i na úřadech, tak se nedivím, že má s úřady problém a nejde možná ani o elektronický podpis. Slušnost nezná, ale hulvátství ano.
Re: Zákon o el.podpisu - které ministers
Omlouvám se všem, kteří to mysleli dobře a nenípali se v tom, zda o podpisu nebo podpisech a kdo spravuje či nespravuje. Podstata dotazu byla v něčem jiném. Před cca 12 léty a zpět jsem zde diskutoval a radil (zřejmě dobře) velmi často, i když pod jiným nickem (Josef). Pokud se někdo ptal nejasně nebo nepřesně, vždy jsme se snažili doplňujícími dotazy na tazatele ujasnit podstatu věci a teprve potom radit, ne jako VH. Nedivte se proto, že jsem byl odpověďmi poněkud zklamán. Prosím tedy, zase mě z té zadele vytáhněte a nezlobte se. Hulvát jsem jen když mě někdo vytočí, což se stalo na úřadě a někteří z vás to odnesli, zřejmě neprávem. Věřte, že jako emeritní finanční ředitel slušně velké skupiny podniků jsem zažil leccos a o našich úřadech mám hodně špatné mínění.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
28. 3. 2017 11:21
Které ministerstvo spravuje zákon o elektronickém podpisu ? Mám spor s úřady o uznání zaručeného el. podpisu a už si s úředníky nevím rady ! Díky za pomoc !