Re: de minimis - prosím pomoc!
Děkuji za odpovědi, moc jste mi pomohli.
Jen vzpomenu k případu perličku: Když referent FÚ po nás chtěl čestné prohlášení a my se ho ptali o co vlastně jde, tak nebyl schopen nám vůbec říct o co vlastně jde, že ať si to zjistíme, protože on tomu taky nerozumí. Trochu divné od FÚ.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 10. 2005 15:02
Při žádosti na našem FÚ o prominutí penále jsem se dostal do problému ze kterým si neumím poradit. Prosím pomoc!
FÚ po naší společnosti chce přiložit k žádosti "ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ", že jsme v posledních třech letech neobdrželi (nebo obdrželi a jakou) individuální veřejnou podporu v režimu "de minimis".
Podařilo se mi zjistit že se jedná o dotace, ale nevím jaké. Naše společnost obdržela pouze v průběhu roku od OHK dotaci ve výši 90000,-- Kč na soupravu informačního systému v rámci dotačního programu OHK " KOOPERACE" na základě mandátní smlouvy. Patří tato dotace do režimu "de minimis"???
Prosím kdo má zkušenosti s výše zmíněným poraďte.
Děkuji předem za každou odpověď.