Dobrý den, omlouvám se možná za zbytečný dotaz, ale po pročtení diskusí na toto téma nemám stále jasno :o( Při vyřazení např. monitoru jsem se dočetla, že po mě FÚ může požadovat doklad o likvidaci, je to tedy povinnost dokladovat to tímto dokladem, nevíte náhodou podle jaké vyhlášky či předpisu? Slyšela jsem totiž i názor, že tento doklad mít nemusím.. monitory jsme odvezli k řádné likvidaci, ale nechal to na sebe napsat kolega jako na soukromou osobu a tudíž mi žádný doklad nepřivezl :o( tak abych věděla, jak příště...
Re: Vyřazení DrHM-nebezpečný odpad,potvr
Vozíme je do sběrného dvora -proti potvrzení. Jednak si tím potvrdím vyřazení z majetku a dále mám potvrzení pro FÚ,případně odbor životního prostředí městského úřadu jestli je k tomu nějaký zákon nevím-snad někdo zběhlejší.
20. 10. 2005 7:38
Dobrý den,
omlouvám se možná za zbytečný dotaz, ale po pročtení diskusí na toto téma nemám stále jasno :o(
Při vyřazení např. monitoru jsem se dočetla, že po mě FÚ může požadovat doklad o likvidaci, je to tedy povinnost dokladovat to tímto dokladem, nevíte náhodou podle jaké vyhlášky či předpisu? Slyšela jsem totiž i názor, že tento doklad mít nemusím.. monitory jsme odvezli k řádné likvidaci, ale nechal to na sebe napsat kolega jako na soukromou osobu a tudíž mi žádný doklad nepřivezl :o( tak abych věděla, jak příště...
Předem moc děkuji a přeji krásný den...
El