Dobrý den,
v daňové evidenci si navedete fakturu v plné výši a uplatníte celkový odpočet DPH do příslušného období. Rozdíl je pouze v tom, že běžnou fakturu uhradíte v plné výši a v tomto případě budete splácet v předem dohodnutých splátkách dle kalendáře (každou splátku lze považovat za částečnou úhradu faktury). Zůstatek neuhrazené faktury k 31.12. uvedete jako závazek v příloze daňového přiznání. Do výdajů se dostanou jednotlivé splátky. DE nepředepisuje, zda budete u každé splátky rozlišovat DPH a daňový výdaj, nebo zda-li nejprve uhradíte DPH a teprve potom uplatníte výdaj.
Přeji pěkný den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
15. 1. 2013 8:48
Dobrý den,
v daňové evidenci si nejsem vůbec jista co mám dělat v případě, když jsem měsíční plátce DPH, vedu daňovou evidenci. Koupila jsem si televizi na splátky (Cetelem) a chtěla bych to dát do výdajů. Mám fakturu na 30tisíc s DPH a splatila jsem zatím 4 tisíce. Mohu si uplatnit DPH v plné výši? Dále pak fakturu v celkové výši zavedu jako závazek a pak jednotlivé splátky mi budou spadat do výdajů v den zaplacení?
Díky za jakkoukoli radu. Lenka.