Daňová evidence lékaře

• (neregistrovaný)

29. 4. 2017 22:09

Dobrý den, jsem již důchodce a pozastavil jsem před 2 lety ŽL na účetní práce. Nyní se na mně obrátil zubní lékař, zda bych mu nevedl daňovou evidenci. Na pracovní smlouvu zaměstnává zdravotní sestru a na dohodu o provedení práce uklízečku. Má smlouvu s 5 zdr. pojišťovnami. Doklady by mi předával 1x za měsíc.
    Dal jsem si čas na rozmyšlenou, zpracováváte prosím někdo DE pro lékaře?
    Nemám ponětí o objemu evidence ani o částce, kterou bych měl požadovat. Děkuji, jestli se někdo budete zabývat mým dotazem.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 30. 4. 2017 20:07

Maxx (neregistrovaný)

Re: daňová evidence lékaře
      Zubařů dělám několik. Objem práce - na hodiny to vypočítané nemám, účtuju si podle položek. Žádné záludnosti tam nemají, jenom jednou za čas podklady pro kalkulaci cen.
      Vydané faktury - to je cca těch 5 měsíčně (možná nějaké opravy dávek navíc), přijaté faktury se pohybují od 100-200 za rok, nějaké pokladní doklady - hlavně přijmové doklady.
      Účtuju si od 1700-2700 Kč. Opravdu je každný jiný.
      Měsíční výpis má 3-4 strany.

• 30. 4. 2017 21:06

vilém (neregistrovaný)

Děkuji mnohokrát za Vaši odpověď. Ještě se zeptám, také mají skladovou evidenci?

• 30. 4. 2017 21:34

Maxx (neregistrovaný)

Nemaji. Chvili jsem vedla prodej kartacku pres sklady, ale i to uz jsme zrusili. (Ono toho nebylo moc, cenu kartacku zahrnuli do kalkelace dentalni hygieny)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).