Re: daňová evidence lékaře
Zubařů dělám několik. Objem práce - na hodiny to vypočítané nemám, účtuju si podle položek. Žádné záludnosti tam nemají, jenom jednou za čas podklady pro kalkulaci cen.
Vydané faktury - to je cca těch 5 měsíčně (možná nějaké opravy dávek navíc), přijaté faktury se pohybují od 100-200 za rok, nějaké pokladní doklady - hlavně přijmové doklady.
Účtuju si od 1700-2700 Kč. Opravdu je každný jiný.
Měsíční výpis má 3-4 strany.
Re: daňová evidence lékaře
Nemaji. Chvili jsem vedla prodej kartacku pres sklady, ale i to uz jsme zrusili. (Ono toho nebylo moc, cenu kartacku zahrnuli do kalkelace dentalni hygieny)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
29. 4. 2017 22:09
Dobrý den, jsem již důchodce a pozastavil jsem před 2 lety ŽL na účetní práce. Nyní se na mně obrátil zubní lékař, zda bych mu nevedl daňovou evidenci. Na pracovní smlouvu zaměstnává zdravotní sestru a na dohodu o provedení práce uklízečku. Má smlouvu s 5 zdr. pojišťovnami. Doklady by mi předával 1x za měsíc.
Dal jsem si čas na rozmyšlenou, zpracováváte prosím někdo DE pro lékaře?
Nemám ponětí o objemu evidence ani o částce, kterou bych měl požadovat. Děkuji, jestli se někdo budete zabývat mým dotazem.