Re: dovolená za kalendářní dny
Dovolená z prvního PP bude skutečně podle počtu odpracovaných dnů.
Do odpracovaných dnů se počítá i čerpaná dovolená.
2.5. - 30.6. pokud odpracuje všechny dny (nebude např. nemoc a pod.) bude 44 dnů a nárok na 2/12.
Při uzavření nového PP od září se bude postupovat od začátku, k předchozímu PP se nebude přihlížet. Přihlíželo by k tomu v případě, že by další PP byl uzavřen bezprostředně po skončení prvního, tedy od 1.7.2017.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
1. 5. 2017 11:33
Dobrý den, zamotala jsem se do stanovení nároku na dovolenou.
Uzavíráme pracovní smlouvu pouze na necelé 2 měsíce (od 2.5.2017 – 30.6.2017). Pokud počítám dobře, vychází mi to, že pracovníkovi vznikne nárok na 2 dny dovolené. S tímto si však nejsem jistá pokud tuto dovolenou bude čerpat např. na konci června.
Květen: odpracuje 21 dní + 1 den svátek, červen: odpracuje 22 dní. Celkem tedy odpracuje 43 dní (nárok na 2 dny dovolené), pokud však bude oba dva dny dovolené čerpat ještě v červnu, dostanu se na počet skutečně odpracovaných dnů 41 + 2 dovolená + 1 den st. svátku (platíme mzdovým výměrem). Nebo budeme ten jeden den dovolené muset proplatit (aby ho v červnu nečerpal)?
Druhá věc, která mě trápí je fakt, že s tímto pracovníkem zřejmě uzavřeme další pracovní poměr od 1.9.2017 do konce roku. V tomto případě pak nevím, zda by se odpracovaná doba u téhož zaměstnavatele nesčítala, tj. odpracovaná doba již v květnu – červnu, kdy by ve finále za květen nárok na dovolenou nevznikal, protože nebyl odpracován celý měsíc (PP od 2.5.).
Předem děkuji za jakoukoliv radu.