Re: Registrace DPH_překročení obratu_FÚ
Bohužel, není to tak. Po registraci "ze zákona" jsme byli vyzváni k doložení spousty výstupů k odstranění pochybností. Volala jsem na FÚ s tím, že nevím, mám-li fakturovat s DPH. Bylo mi sděleno, že nesmím. Můj dotaz - jak se mám zachovat v případě, kdy mi kupříkladu v červenci sdělí, že jsme plátci skutečně od 1.4. - budu prý podávat dodatečné - prý toho mají móóóóóc. Takže tak.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
31. 5. 2017 15:50
Zákonná registrace DPH při překročení obratu 1 mil. Kč.
Setkal se někdo z Vás s tím, že při předložení žádosti o registraci FÚ požaduje ještě vyplnění dotazníku, kromě toho další odpovědi na různé otázky a předložení obratů dle jednotlivých měsíců za 3 roky zpětně zpracované v excelu. Poplatník vede daňovou evidenci a předložil výpis tržeb peněžního deníku dle jednotlivých měsíců a roků. FÚ však chce tabulku. Neznám předpis, který by to ukládal.