Re: FAP 7/05, můžu jít dát až v poslední
Můžete si odpočet uplatnit až v posledním kvartále. V programu musíte ale uvést datum usk.zd.plnění např. 1.10.05, ostatní datumy můžete nechat dle faktury.
Já si datum uplatnění DPH značím i na faktuře - tada jen v případě, že uplatňuji v jiném zd. období.
Re: FAP 7/05, můžu jít dát až v poslední
Také bych se připojila s dotazem - je možné jednu prijatou fakturu rozdělit do dvou čtvrtletí a uplatnit si vlastně DPH postupně na dvakrát. Právě nyní mne okolnosti donutili to takto udělat, ale upřímně, nespím z toho. Nikdy jsem to takto neudělala, doufám, že nebude problém. Děkuji za odpověď - doufám, že kladnou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 10. 2005 14:40
Chtěla jsem se zeptat, jestli mohu FAP 7/05 zaúčtovat až v 10/05, nechci aby mi Fu nyní zbytečně vracel velkou částku, v posledním kvartálu se mi to hodí více.
Myslím, že to není problém, že?
Mám tam ale nastavit, jiné datumy, než jsou na faktuře? Protože jinak by mi to program automaticky načetl opět do tohoto kvartálu.
Díky
Terka