Re: pro paní Jiřinu H
Díky.Řekl aspoň někdo, jak se opravuje přihláška na sociálku, když je již zaslaná a zaměstnanec nenastoupil ? OPokud by se dalo stejné datum do odhlášky, tak to vypadá,že pracovní poměr trval l den. Pokud by se dalo do změn, není mi jasné,jak.
Napadá vás něco chytrého ?
Pro Vás zřejmě dostačující termín, šťastná to ženo. :)
já jsem ještě neměla čas napsat, posílám tak,aby vůbec měli....opravdu nevím,jak to vše stihnu..jak jsem psala dole teď jich 15 odhlásím, v úterý je zpět přihlásit (jen aby nemusel platit svátek)...já se opravdu někdy picnu z těch spořílků, oni prostě tu mou práci a mzdu za ni nepočítají...jinak by museli dojít k tomu,že se mu to nemůže vyplatit...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 10. 2005 9:49
včera jsem byla na tom školení, u důchodců žádná změna, pouze nám vysvětlovali důležitost těch smluv na 1 rok, chyby a omyly při vypisování přihlášek a odhlášek,změn,oprav od 1.7.2005, no celkově bych řekla, že jsem si mohla odpustit...nic nového...co bude nové, to stejně ještě neví přesně...měla jsem je tu na kontrole, dopadla jsem dobře, ale stejně musím na ta školení chodit, jinak prý nemáme zájem o práci mzdové účetní ..