Re: insolvence
>>Dobrý večer prosim o informaci 2 roky splacime s
>>manzelem.insolvenci ja z výplaty a manžel část z
>>důchodu.V
>>lednu bych mela zažádat si.o starobni důchod.Bude mi
>>i
>>z duchodu strhavana částka na insolvenci kdyz nadále
>>budu pracovat.V doposud bylo strhavano manželovi dána
>>castka soudem z důchodu a z mé výplaty odchází vzdy v
>>průměru jednou tolik nez bylo urceno soudem.Proto by
>>ne
>>zajimalo zda bude strhávano pak.u mě i z vyplaty i z
>>důchodu.děkuji moc za odpověď Svobodová
>
>Ano, insolvenční srážky se budou provádět ze
>zaměstnáni i z důchodu.DĚKUJI JEN JSEM SE CHTELA ZEPTAT ZDA MŮŽOU PAK TŘEBA SEBRAT CELOU VYPLATU A NECHAT DUCHOD NEBO Z KAŽDÉHO NĚCO.UŽ TEĎ BEROU MNOHEM VICE NEZ BYLO URČENO SOUDEM.JESTLI SE TEDY VŮBEC VÝPLATI O. DUCHOD SI ZAŽÁDAT...
Re: insolvence
Nechávají Vám zjednodušeně nezabavitelné minimum a vše nad to se bere na insolvenci, to je normální postup dle zákona.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
26. 7. 2017 21:18
Dobrý večer prosim o informaci 2 roky splacime s manzelem.insolvenci ja z výplaty a manžel část z důchodu.V lednu bych mela zažádat si.o starobni důchod.Bude mi i z duchodu strhavana částka na insolvenci kdyz nadále budu pracovat.V doposud bylo strhavano manželovi dána castka soudem z důchodu a z mé výplaty odchází vzdy v průměru jednou tolik nez bylo urceno soudem.Proto by ne zajimalo zda bude strhávano pak.u mě i z vyplaty i z důchodu.děkuji moc za odpověď Svobodová