Re: chybně uplatňované daň.zvýhodnění
Ano stalo. A mám zkušenosti, že se zaměstnanec ozve jen, když bere míň. Jeden to i věděl - vrátil se po dlouhé nemoci, měnil se mu úvazek, ale mzdu jsem nezměnila, věděl o tom, ale kolega mu přece řekl, ať to tak nechá :-). Určitě se domluvíte. Hlavně si to dorovnejte do konce roku
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
27. 7. 2017 11:10
Dobrý den, bohužel jsem zjistila, že jsem neoprávněně poskytovala zci daň.zvýhodnění na dítě. V DP zrušil v 012017 a já to nejspíše v tom shonu přehlédla. Ukončila jsem mu nyní k 30.6., dívala jsem se do ZDP § 38 i) odst. 3 takže mu mohu srazit bez jeho souhlasu a najednou, je to tak? Určitě to tak nechci udělat, je to má chyba, nejdříve se s ním domluvím, zda přistoupí na splátku či naráz. Mrzí mě to. Rozumím tomu správně, že mohu srazit bez jeho souhlasu, když neuplynula lhůta pro podání Vyúčtování daně z příjmů za toto zdaňovací období ?
Už se vám to stalo :-((( ?
Pro jistotu projdu všechna DP od ledna. Mám 800 zců, což mě neomlouvá, a uteklo mi to :-(