Jiřko,JiřinoH,všichni, pokračování

• (neregistrovaný)

29. 10. 2005 16:28

Prosím o další rady a doplňuji původní otázku dole"jaká platová třída"
    Popis pracovní činnosti:
    Hlavní odpovědnosti:zodpovídá-oblast výrobní odbytová,vyřizuje objednávky,eviduje pohyb saldokonto obalů,zpracovává a odpovídá za správnost a VČASTNOST PODKLADŮ
    pro výrobu,fakturaci(to, že i fakturuji tam není)výdej zboží z expedice, spolupracuje s řidiči, vyřizuje reklamace, kontroluje dodací listy a dekády s odebraným zbožím,výdej zboží a expedici.
    Pracovní smlouva:
    Referent rozpisu vykonává i ostatní práce dle pokynů, 37,5 h týdně prac. doba pravidelně,souhlas s výkonem přesčas nad hranici 150 hodin ročně
    Platový výměr:
    tarif 7 měsíčně 6300, osobní ohodnocení 1,600" dostala jsem jen jednou"Prémie do 945 " taky jen jednou".
    Počínaje tarifním stupněm 6 je přesčasová práce součástí stanoveného platu. A tak mi milé Jiřinky poraďte prosím jak se mám chovat a bránit když je tu ten interní příkaz, že budu chodit každých šest týdnů pokud budou všechnyzdravé i v sobotu, neděli a o svátku pokud zrovna bude a to za tytopeníze.Omlouvám se za rozsáhlost. Ještě jsem se koukla na výpl. pásky a každý měsíc mám jinou základní částku k odpracovaným hodinám i když je 6300,- základ například za 172,5 hodin 36,52 na hodinu a za 140 hodin jiný měsíc mám 40,00 na hodinu. Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).