Re: dovolená po PN
No tak kdyby se chtělo, tak by to šlo i 7.9. Jenže tady se jaksi neví, jestli se má chtít, ale to za ně nikdo nerozlouskne.
Re: dovolená po PN děkuji za názory
Já po nikom nechci, aby za nás rozhodoval. Jen mě zajímají názory ostatních. Pokud by zam-ec skončil svojí nemoc řekněme 1.9. a přišel, dovolenou bychom dali, ale takhle opravdu nedáme.
Nestálo to peníze jen nás, ale i stát, který mu hezky platil nemocenskou nebo prázdniny?
Děkuji za názory, asi to už uzavřeme.
Pěkný zbytek dne.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
5. 9. 2017 14:42
Dobrý den,
jak byste se postavili k následujícímu problému.
Někdy v dubnu byla předběžná dohoda na čerpání dovolené zaměstnance od 7.9. Jsme malá firma a nenařizujeme dovolenou, každý si určí, kdy by chtěl čerpat a vyjdeme vstříc. Poté se vyplní žádanka o dovolenou, kterou schválíme a je to.
Dotyčný zaměstnanec je od 10.7. na neschopence. Máme podezření na to, že si prostě udělal prázdniny / je první rok po škole a vyřešil si tím i bydlení přes prázdniny. Měli jsme docela dost práce a dost nám chyběl.
V neděli nám poslal SMS, že je uschopněn od 7.9. a že se přijde domluvit, jak s tou dovolenou.
Zajímá mě Váš názor a zda byste mu vyšli vstříc či nikoliv.
Děkuji.
Jana.