Re: Datum-dodací list x faktura
předpokládám, že jde o pořízení zboží od osoby reg. k DPH v EU dle §16 ZDPH
do ř. 3 (4) a 43 (44), pokud máte nárok na odpočet přiznání k DPH za 9/17 a KH A.2 za 9/17, přepočet vámi zvoleným kurzem k 11.9.
do účta (jestli umožňuje software 2 kurzy) kurzem ze dne přijetí daňového dokladu
Re: Datum-dodací list x faktura
Děkuji za odpověď. Ještě se zeptám. U dvou dokladů mi nesedí datumy. Na faktuře je uveden datum dodání 11.9. a na dodacím listu, který se vztahuje k faktuře je 31.8. Já si myslím, že by to mělo "sedět", ale nechtějí mi to opravit, prý mají zavřený už srpen.
Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
12. 9. 2017 6:44
Dobré ráno,
ráda bych se s Vámi poradila ohledně přijaté faktury z EU, plátce DPH. Obdrželi jsme fa ze EU, kde je datum 11.9., datum vystavení také 11.9., datum dodání 31.8.2017. Do DPH dám fakturu v září a zaúčtuji kurzem 11.9. jak pro DPH tak do nákladů? Děkuji a přeji hezký den