Re: OT-účtenková loterie
Takže, jestli jsem to dobře pochopila, když se budu chtít účastnit, tak se musím zaregistrovat? Takže další údaje poskytnuté AB? A co důchodci, kteří neumí nebo nemají počítač? A to pravidlo, že jedna účtenka od jednoho prodejce za jeden den. A vůbec, mám šanci jako daňový poplatník proti tomu nějak protestovat? Nechci, aby se z mých daní hradily nějaké ceny do státní loterie. A vůbec, co je to "certifikovaný generátor náhodných čísel"?
Pavle, já věděla, že mi tohle napíšete :-)
Ta bezmoc, když vím, že protestovat u voleb můžu, ale co mi to bude platné (nevím, jak se dává plačící krajlík)
---------------
Účtenková loterie je skvělá. O takový výstup z úterní tiskové konference se pokus ministr financí Ivan Pilný a jeho náměstkyně Alena Schillerová. Podle Pilného má účtenková loterie pozitivní dopad. Schillerová uvedla, že jde o takovou hru s pozitivní motivací, a je velice vhodnou činností.
zdroj:
http://forum24.cz/soutez-v-hlidani-podnikatelu-uctenkovka-je-podle-schillerove-pozitivni-hra/
Přesně tak. Já nikdy nehrál žádné hazardní hry, a tady jsem k tomu donucen - i z mých peněz se to rozjíždí, navzdory mé vůli. Navíc ze strany ministerstva financí, které proti hazardu "hrdinně" bojuje. Zřejmě proti tomu bojuje jen proto, aby více uživatelů se zapojilo do téhle loterie a aby stát i v této oblasti zajišťoval monopol. Pro mně je toto neskutečná fraška. Kozel zahradníkem.
http://www.mfcr.cz/cs/aktualne/v-mediich/2017/ondrej-zavodsky-za-dva-roky-zmizelo-tisi-28939
Podíval jsem se na www.uctenkovka.cz
To jsem neměl dělat. FUJ. Hned ve druhé větě píše ministerstvo financí(!) lež jako věž: "Účast v účtenkovce je zdarma." Jaké zdarma? Tuhle blbinu platíme my všichni z našich daní. Neumí snad ministerstvo financí počítat?
Není nic zdarma, takové vyjádření mě vždycky spolehlivě zvedne ze židle a otvírá nůž v kapse. A s tímhle si my tady žijem, doprčic.
Re: OT-účtenková loterie - kontrola z FU
Čekejte, že pokud někdo vyhraje účtenkovou loterii - tak ten obchod atd. bude mít okamžitě kontrolu z FU - aspoň tak to zažil kamarád ze Slovenska,
proč nechat podnikatele v klidu, když můžou být neustále drženi v "šachu" - naše vláda dělá vše, aby lidi od podnikání odradila a vůbec si neuvědomuje, že všichni nemůžou být státní úředníci - kde dříve stačilo 20 úředníků nyní je 150 a to mají ještě PC - škoda slov
Re: OT-účtenková loterie - kontrola z FU
Ne že bych účtenkovou loterii schvalovala, právě naopak. Ale když už něco takového rozjíždí, tak bych se chtěla zastat toho pravidla jedné účtenky od jednoho prodejce za den. Zažila jsem v době, kdy se EET teprve rozjížděla, že si pán nechával v hospodě vystavit účtenku na každé pivo zvlášť, protože někdy bude loterie, ve které je uplatní. Samozřejmě účtenky z konce r. 2016 jsou mu teď k ničemu.
>>
>>>>>>>>Pavle, já věděla, že mi tohle napíšete :-)
>>>>>>>>Ta bezmoc, když vím, že protestovat u voleb můžu, ale
>>>>>>>>co mi to bude platné (nevím, jak se dává plačící
>>>>>>>>krajlík)
>>>>>>>
>>>>>>>Platné to je určitě, kdyby takto protestovalo svými
>>>>>>>hlasy více lidí,
>>>>>>>nestal by se pravděpodobným scénář, že se AB stane
>>>>>>>premiérem.
>>>>>>>A hlavně, kdo nevolí, nemůže si potom stěžovat :o)
>>>>>>>A plačící krajlík mě pobavil, děkuji.
>>>>>>---------------
>>>>>>Účtenková loterie je skvělá. O takový výstup z úterní
>>>>>>tiskové konference se pokus ministr financí Ivan
>>>>>>Pilný
>>>>>>a jeho náměstkyně Alena Schillerová. Podle Pilného má
>>>>>>účtenková loterie pozitivní dopad. Schillerová
>>>>>>uvedla,
>>>>>>že jde o takovou hru s
>>>>>>pozitivní
>>>>>>motivací,
>>>>>>a
>>>>>>je
>>>>>>>>velice
>>>>>>vhodnou
>>>>>>činností.
>>>>>>zdroj:
>>>>>>http://forum24.cz/soutez-v-hlidani-podnikatelu-uctenkovka-je-podle-schillerove-pozitivni-hra/
>>>>Nesleduji loterii, účtenky hromadně z tašky vyhazuji
>>>>po týdnu. Jen se chci zeptat na způsob - zaregistruji
>>>>číslo účtenky a pak čekám na losování? Když se
>>>>nezaregistruje nikdo, tak nemůže být přece žádné
>>>>slosování -
>>>>resp. výhra.
>>>
>>>O světlých zítřcích a ráji na zemi se dočtete na
>>>www.uctenkovka.cz Pokud budete jediná, kdo se
>>>zaregistruje,
>>>jistě vyhrajete všechny ceny. Kdo tomu odolá?
>>>Babišovi
>>>voliči jistě ne.
>>
>>A Vy byste ho nevolil? Řídí stát jako firmu, má
>>přebytkový rozpočet ( prej) zlepšil výběr daní,
>>potírá
>>korupci a karuselové podvody, všechny šmejdy
>>napravil,
>>koblihy rozdává a ostatní se proti němu spikli......
>>Hotový mučedník.
>
>Předpokládám, že jeho činy zakládají nárok na
>beatifikaci. Navíc se zbavil holdingu a tak má dost času na
>práci pro blaho lidí v režimu 24/7/365.
>
>Hezký víkend!
Ještě chvíli a půjdu ho taky volit :o))
Taky přeji hezký, klidný víkend!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
12. 9. 2017 14:29
nový web k účtenkové loterii
https://www.uctenkovka.cz/