Dobrý večer,
to co hledáte se jmenuje dropshiping. Zákazník nakupuje u svého dodavatele obvykle za VO ceny, rovnou platí zboží (nejčastěji on-line za pomocí karty nebo rychlým převodem) a zboží jde rovnou od dodavatele k zákazníkovi. A klidně i s Vaší fakturou, kterou zasílatel vytiskne a přibalí :)
Tato praktika se v ČR dost často zaměňuje s přeposíláním :( . Ale existuje. Bohužel pravého dropshipingu je málo. :(
My jej třeba v chovatelských potřebách nabízíme. :-\
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
25. 1. 2013 21:26
Dobrý večer,
je možné prodávat zboží způsobem, že jakmile si zákazník objedná zboží z mého e-shopu, ta já ho zaplatím dodavateli a ten ho následně odešlě přímo na adresu zákazníka (fakturační údaje budou moje), ale dodací adresa bude adresou zákazníka. Já bych posléze zákazníkovi zaslal fakturu za zakoupené zboží. Zajímá mě, zda je tento způsob možný, že za mě bude odesílat zboží dodavatel a na balíku bude uveden jako odesílatel.
Děkuji za odpověď. Petr