Potvrzení manželky - neupl.slevu na děti

• (neregistrovaný)

20. 9. 2017 9:11

Hezký den,
    vyplňuji Potvrzení zaměstnavatele druhého z poplatník pro uplatnění nároku na daňové zvýhodnnění. Manžel zaměstnankyně nastoupil do zaměstnání v září a chce za manželku potvrzení. Ta nikdy zvýhodnění na děti neuplatňovala. Co tedy vyplnit do kolonky "od kalendářního měsíce/roku? Mám tam dát 1/2017? Aby to bylo jakože za cleý rok? A datum vyhotovení mám dát dnešní, nebo lépe 1.9.2017, když nastoupil toho 1.9.?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 20. 9. 2017 9:21

Maxx (neregistrovaný)

Re: Potvrzení manželky - neupl.slevu na
      https://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=1515424

• 20. 9. 2017 9:38

jasná. (neregistrovaný)

Opět napíši to stejné, napsala bych 9/2017. A datum vyhotovení dejte dnešní datum, pokud to dnes vystavujete.

• 20. 9. 2017 9:48

KlarJak (neregistrovaný)

Omlouvám se, vůbec jsem si nevšimla, že tu takový dotaz byl včera. No manželka neuplatňovala nikdy, ale od kdy - jako psát třeba od té doby co nastoupila do současné práce? Logické mi přijde od 1.1.2017, protože to pak lze využít pro manžela na celý rok.....i v ročním zúčtování. To 9/2017 mi přijde logické v tom smyslu, že u nás nastoupil v 9/2017, takže já tam můžu to zvýhodnění do mzdy dát

• 20. 9. 2017 10:03

katka2 (neregistrovaný)

Klině bych napsala od té doby co nastoupila do současné práce. Nebo budete v únoru psát další potvrzení. A vyhotovení dnešní.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).