Re: Úvěrové registry
**na www. cbcb.cz najdete seznam bank, které podávají info o klientech, v solusu se soustřeďují nejen banky, ale i splátkové a leasingové společnosti. Z vlastní zkušenosti vám mohu potvrdit, že ve výpisu s cbcb nejsou vidět např. závazky vůči Home Creditu a Cetelemu, což jsou právě splátkové společnosti. Podle mě banky do Solusu nenahlíží...ale člověk nikdy neví...že? ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 11. 2005 9:15
Dobrý den,
chtěla bych si zažádat o výpis informací z úvěrového registru (z CBCB), ale dozvěděla jsem se, že je ještě jeden registr: Solus. Chtěla jsem se zeptat, jestli je mezi těmito registry rozdíl, teda spíše, jestli tyto 2 registry mají shodné informace? Jestli stačí si zažádat o info jen z jednoho? A dále: když si budu chtít vzít úvěr, kde si banky klienta prověřují? V obou těchto registrech nebo každá banka jinde? Předem děkuju za rady.