Re: Sleva při Odkladu státnic a přerušen
Děkuji za odpověď, mám jen obavu zda-li zvýhodnění na dítě náleželo i za prázdninové měsíce a jestli bez doložení studia nemusí zaměstnavatel vyplacený bonus za červenec a srpen srazit.
Potvrzení o studiu na rok 2016/2017 sice máme, ale nevím zda i u
VŠ platí, že když zkouška není vykonána v řádném termínu-považuje se za studenta jen do 30. 6.
Ještě hůř jestli dříve nezanechala studia, nebo nebyla vyloučena (když se brání tomu doložit do kdy byla studentem VŠ).
Re: Sleva při Odkladu státnic a přerušen
>Děkuji za odpověď, mám jen obavu zda-li zvýhodnění na
>dítě náleželo i za prázdninové měsíce a jestli bez
>doložení studia nemusí zaměstnavatel vyplacený bonus za
>červenec a srpen srazit.
>Potvrzení o studiu na rok 2016/2017 sice máme, ale
>nevím zda i u
>VŠ platí, že když zkouška není vykonána v řádném
>termínu-považuje se za studenta jen do 30. 6.
Ne.
>Ještě hůř jestli dříve nezanechala studia, nebo nebyla
>vyloučena (když se brání tomu doložit do kdy byla
>studentem VŠ).
Nemůžete si dělat starosti, i když Vás chápu.Na všechny Vámi uváděné případy stejně musíte mít doklad od zaměstnance. Já bych ho písemně vyzvala o doložení Potvrzení o studiu (od data, které následuje) a pokud nestuduje, tak Potrzení o datu skončení studia. Nechte si to od něj podepsat, víc dělat nemůžete.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
22. 9. 2017 11:36
Dobrý den, prosím o radu ohledně slevy na dítě – studenta VŠ. Dcera zaměstnankyně (24 let) studovala VŠ Bankovní institut – 2. roč. Mgr. Doloženo potvrzením o studiu na akad. rok 2016/2017.
V červnu telef. oznámeno, že dceři odložili státnice na září 2017. Dnes oznámeno, že dcera požádala o přerušení studia - neznámo do kdy. Potvrzení do kdy byla studentkou však nechce doložit.
Na studijním oddělení mi odmítají sdělit zda a do kdy byla studentem.
Sleva na dani byla uplatněna za 7/17 i 8/17.
Nevím jak dále postupovat a v historii jsem podobný případ nenašla.