Jaký výdělek tam napíši?
>>>>>>Dobrý den,mám potvrzení od ÚP. Zaměstnanec pracoval
>>>>>>na
>>>>>>DPP od 06/2017 - 31.08.2017.Mám uvést hrubý měsíční
>>>>>>výdělek. Za jaké období to uvedu? Měla hodinonovou
>>>>>>mzdu,
>>>>>>tudíž odměna za každý měsíc je jiná... Děkuji.
>>>>>
>>>>>Odměna překračovala měsíčně 10 tisíc?
>>>>
>>>>Brala v hrubém, 1848 kč, 4 092 Kč, 2 640 Kč za
>>>>06,07,08/2017.
>>>
>>>Pak ale vůbec nebyla pojištěna, takže potvrzení na ÚP
>>>nevystavujete.
>>
>>Na potvrzení napište, že po celou dobu trvání DPP
>>nebyl zaměstnanec důchodově pojištěný.
>
>A jaký výdělek tam napíši?
Re: DPP - ÚP spěchá, prosím
Tak třeba ÚP neví, že nebyla pojištěna a že tudíž žádná podpora nemůže být počítána z nějakého výdělku, takže je úplně zbytečné nějaký uvádět. Jestli jí to potvrzení budete dávat, tak sice vyplníte zaměstnání od - do, ale nevyplníte žádné doby pojištění, čímž vlastně potvrdíte, že pojištěna nebyla.
Re: DPP - ÚP spěchá, prosím
A jo, já jsem si představovala to potvrzení o průměrném měsíčním výdělku. Potvrzení o dosaženém výdělku při evidenci na ÚP je něco jiného. Tam se uvádí skutečně dosažený hrubý výdělek v konkrétním měsíci. Ale takové potvrzení ten dotyčný musí dokládat na ÚP po skončení každého měsíce, ne až za 3 měsíce poté.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
26. 9. 2017 12:33
Dobrý den,mám potvrzení od ÚP. Zaměstnanec pracoval na DPP od 06/2017 - 31.08.2017.Mám uvést hrubý měsíční výdělek. Za jaké období to uvedu? Měla hodinonovou mzdu, tudíž odměna za každý měsíc je jiná... Děkuji.