Re: Přečerpaná dovolená
To je divné že? Když vypočítám mzdu za říjen tak mi vzniknou mínusové částky a tedy ty částky budeme chtít po zaměstnanci. Ale toho zaměstnance už neuvidíme. Ještě mě napadá, že mu nevyplatit mzdu za září a potom při vyplacení, tak mu zaplatit jenom to co mu dělá září a říjen dohromady. To by šlo, že jo?
Re: Přečerpaná dovolená
Přesně tohle jsem napsala... Jen jsem dala na konec otazník, protože si nejsem tímto postupem jistá.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
5. 10. 2017 10:02
Dobrý den. Zaměstnanec nyní končí pracovní poměr a má vyčerpanou dovolenou za celý rok. Ta dovolená, na kterou mu zanikl nárok mu měla být finančně sražena ve mzdě. Ale on oddělal v říjnu jenom 3dny což mu nestačí na vrácení dovolené. Mzdu by měl v mínusu. Prosím jak to řešit? (Mzdu za září ještě nemám udělanou, ale myslím si že to nelze pokrátit i ve mzdě za září). Prosím poraďte. Děkuji.