Re: Přečerpaná dovolená
To je divné že? Když vypočítám mzdu za říjen tak mi vzniknou mínusové částky a tedy ty částky budeme chtít po zaměstnanci. Ale toho zaměstnance už neuvidíme. Ještě mě napadá, že mu nevyplatit mzdu za září a potom při vyplacení, tak mu zaplatit jenom to co mu dělá září a říjen dohromady. To by šlo, že jo?
Re: Přečerpaná dovolená
Přesně tohle jsem napsala... Jen jsem dala na konec otazník, protože si nejsem tímto postupem jistá.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
5. 10. 2017 10:02
Dobrý den. Zaměstnanec nyní končí pracovní poměr a má vyčerpanou dovolenou za celý rok. Ta dovolená, na kterou mu zanikl nárok mu měla být finančně sražena ve mzdě. Ale on oddělal v říjnu jenom 3dny což mu nestačí na vrácení dovolené. Mzdu by měl v mínusu. Prosím jak to řešit? (Mzdu za září ještě nemám udělanou, ale myslím si že to nelze pokrátit i ve mzdě za září). Prosím poraďte. Děkuji.