Re: firemní kartou soukromá platba
Já si do výpisu píšu pozn. že to byl omyl - vyrovnávají zaměstnanci buď také do banky, či do pokladny. Účtuju přes 325
Re: firemní kartou soukromá platba
Ano, přesně tak. Jen mám párováno podle VS držitele karty, pokud se jeho "chybovost" zvyšuje, tvořím také závazky, ale nemívám tyto případy tak hojné, že mi to přijde jako nepřirozená činnost... Možná nepostupi nejlépe, ale tohle jsou tak nízké částky, že jim nepřikládám s ohledem na obraty spol. nějak velkou váhu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
6. 10. 2017 7:50
Dobrý den, moc prosím o pomoc.
Naši zaměstnanci mají k dispozici firemní karty, normálně účtuji banku 335/221 a poté když donesou doklady, většinou jsou to doklady u CP tak vyrovnám účet 335.
Ale nyní mě zaměstnanec zaplatil firemní kartou soukromý nákup a nejsem si jistá jak účtovat. Pročítala jsem diskuze a narazila jsem na různé případy, někdo píše 335/325 a poté když zaplatí tak 211,221/335. Někdo psal rovnou 335/221 a někdo mu to vyvracel že to tak nelze.
Je mi jasné, že by hlavně k této situaci vůbec nemělo dojít ale když už se tak stalo tak co teď s tím.
Moc děkuji o radu jak udělat.