KH výzva & potvrzení správnosti podaného

• (neregistrovaný)

7. 10. 2017 11:28

Dobrý den, přišla nám výzva ohledně KH. Protože 100% vím, že jsme podali KH správně, prostřednictvím EPO jsem odeslala následné KH, doplnila číslo výzvy a zvolila možnost rychlé odpovědi "Potvrzuji správnost naposledy podaného KH"
    Nojo, ale ted mám asi velký problém: údaje z původně podaného KH jsem znovu nenahrála, a to následné s ČJ výzvy a potvrzující správnost podaného odeslala prázdné :-( no takže asi špatně?

Jak to má být v tomto případě vůbec správně provedené? Jak to ted napravit, poslat následné opravné KH? Děkuji za rady. Dnes v mezičase pročítám diskuze, názory a už se fakt motám
    Výzva do DS včera odpoledne, musela jsem večer vyřídit, od neděle mám konečně týden dovolené, jednatel si toto přes účto nezařídí. Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 7. 10. 2017 11:51

zt (neregistrovaný)

Re: KH výzva & potvrzení správnosti poda
      No a teď teda zase podle pokynu GŘ FS ze dne 16.6.2017 k vyplňování KH, pod bodem 1.9. písmeno b) jsem přesvědčená, že se údaje z původně podaného KH znovu nevyplňují a máme to správně.

Citace pokynu: Pokud je však plátce na základě jemu
      známého faktického stavu přesvědčen o správnosti a úplnosti deklarovaných údajů v původním kontrolním hlášení, potvrdí tyto původní údaje (bez nutnosti jejich opětovného vypisování do el. formuláře). Plátce vyplní údaje na stránce „záhlaví“ a
      na stránce „plátce“. Pokud má vyplněno č.j. výzvy (resp. celé číslo jednací správce daně z doručené výzvy, ve tvaru: 99999999/99/9999-99999-999999, vč. uvedených oddělovačů), má možnost vybrat z roletového menu „Rychlá odpověď na výzvu“ volbu: - „Potvrzuji správnost naposledy podaného kontrolního hlášení (KH)“.

Ojoj, to je teda mazec, zmatek. Děkuji

• 7. 10. 2017 14:01

Lenka28 (neregistrovaný)

Re: KH výzva & potvrzení správnosti poda
      Máte to správně. Hlavně jestli jste nezapoměla vyplnit hlavičku :-))) .

• 7. 10. 2017 15:16

zt (neregistrovaný)

Moc děkuji, nezapomněla :-)
      >>Ojoj, to je teda mazec, zmatek. Děkuji
      >
      >Máte to správně. Hlavně jestli jste nezapoměla vyplnit
      >hlavičku :-))) .

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).