Re: KH výzva & potvrzení správnosti poda
No a teď teda zase podle pokynu GŘ FS ze dne 16.6.2017 k vyplňování KH, pod bodem 1.9. písmeno b) jsem přesvědčená, že se údaje z původně podaného KH znovu nevyplňují a máme to správně.
Citace pokynu: Pokud je však plátce na základě jemu
známého faktického stavu přesvědčen o správnosti a úplnosti deklarovaných údajů v původním kontrolním hlášení, potvrdí tyto původní údaje (bez nutnosti jejich opětovného vypisování do el. formuláře). Plátce vyplní údaje na stránce „záhlaví“ a
na stránce „plátce“. Pokud má vyplněno č.j. výzvy (resp. celé číslo jednací správce daně z doručené výzvy, ve tvaru: 99999999/99/9999-99999-999999, vč. uvedených oddělovačů), má možnost vybrat z roletového menu „Rychlá odpověď na výzvu“ volbu: - „Potvrzuji správnost naposledy podaného kontrolního hlášení (KH)“.
Ojoj, to je teda mazec, zmatek. Děkuji
Moc děkuji, nezapomněla :-)
>>Ojoj, to je teda mazec, zmatek. Děkuji
>
>Máte to správně. Hlavně jestli jste nezapoměla vyplnit
>hlavičku :-))) .
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
7. 10. 2017 11:28
Dobrý den, přišla nám výzva ohledně KH. Protože 100% vím, že jsme podali KH správně, prostřednictvím EPO jsem odeslala následné KH, doplnila číslo výzvy a zvolila možnost rychlé odpovědi "Potvrzuji správnost naposledy podaného KH"
Nojo, ale ted mám asi velký problém: údaje z původně podaného KH jsem znovu nenahrála, a to následné s ČJ výzvy a potvrzující správnost podaného odeslala prázdné :-( no takže asi špatně?
Jak to má být v tomto případě vůbec správně provedené? Jak to ted napravit, poslat následné opravné KH? Děkuji za rady. Dnes v mezičase pročítám diskuze, názory a už se fakt motám
Výzva do DS včera odpoledne, musela jsem večer vyřídit, od neděle mám konečně týden dovolené, jednatel si toto přes účto nezařídí. Děkuji