Re: Přeplatek na DPH 80,- z roku 2015
A když projíždíte měsíc po měsíci pohyby na daňovém účtu DPH od roku 2015 - tak tam ho už nevidíte? Nebo "zmizel" až časem?
Já si dělám vždy se závěrkou roku tisky stavu daní z DIS, které kontroluji, zda se "někam nepřelilo". Posledně jsem rozdíl našla na srážkové dani, kde byl najednou přeplatek..... Nechala jsem si ho vrátit zpět a započítat oprati odvodu, čas touto činností strávený je to nejhorší.
Re: Přeplatek na DPH 80,- z roku 2015
Dobrý den,
teď si projíždím DPH a asi jsem to našla. V lednu 2017 mi na nadměru zaslali o 275,- (penále) méně, výměr k tomu neposlali, takže je možné, že tady "umořili" těch 80,-.
Děkuji a hezký den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
18. 10. 2017 11:14
Dobrý den,
v dodatečném daňovém přiznání 7/2015 mi vznikl přeplatek na DPH 80,- (to je mi jasné, že mi fú vracet nebude). Tento přeplatek ještě v roce 2015 a 2016 byl uveden v DIS, takže ho mám ponechaný v účetnictví. Nyní se dívám do DIS a je tam na DPH přesný nadměr za 8/2017. Kam těch 80,- zmizelo? Převedeno to nikam nebylo.....Budu v prosinci předávat účetnictví, tak bych to měla dořešit.
Děkuji