Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
25. 10. 2017 9:08
Dobré ráno všem,
dělám si předběžný odhad náhradního plnění a trochu jsem se zasekla na výpočtu přepočteného počtu zam-ců. Můžu vás poprosit o kontrolu?
Odpracované hodiny mimo dohod a dpč, zvýšené o dovolené, přesčasy, očr, nemocenské - 77.049,50 = hodiny zaměstnanců zaměstnaných na 8hodin bez slevy na ZTP, 1.089 = hodiny zamce na úvazek 6hod, sleva ZTP 1.stupeň. Odhadem jsem vypočetla, že za poslední kvartál odpracují ještě 25.792 hod (,,normální,, zam-ci) a paní se ZTP ještě 372 hod. Celkem mi tedy vyšlo, že bych u ,,normálních zaměstnanců měla počítat s 103.930,5 odpracovaných hodin a u paní se ZTP 1461 hodin.
No a teď - tím fondem pracovní doby dělím zvlášť ,, normální zaměstnance,, tedy mi vyjde 103.930,50/2000=51,97, a paní se ZTP 1461/2000=0,73 zamce. Mám to správně? Děkuji všem za rady