Re: finanční kontrola
My jsme měli na kontrole doklady 1 rok a 5 měsíců - a na Fu nám řekli, že je můžou mít i délé - dle jejich potřeby
nikde jsme to ovšem v zákoně nehledali - podruhé už takové "trouby" nebudeme
jo a dali nám pokutu 1 200 000,- takže jsme vše předali daňovému poradci a ejhle najednou už byla jen částka 135 250,-
- ovšem s babou z FU se nedalo vůbec jednat - ničemu nerozuměla,
ale ona ví vše nejlíp
- hlavně, že v roce 2010 bylo 1 650 000 norem - takže pak se v tom má čert vyznat
ale jinak přeji zdárný konec kontroly
Re: finanční kontrola
Nám kontrola začala v dubnu 2016. Ukončení červen 2017. S doměrkem, penálem a úroky asi 200 tis. Ale poradce jsme měli na každé větší jednání, jelikož paní z FU byla.... Všude muselo být zavřeno, co kdyby někdo poslouchal. Dělala neskutečného vola ze mne, že vidím, že to není korektní a víme atd..hlavně máme 100% vlastníka ne z ČR..to byl problém. Nic nenašli.Ale jednou byla paní zima, podruhé chtěla heřmánkový čaj, další návštěvu svítilo do oken slunko moc. Další návštěvu byla vedlejší kancelář hlučná..no děs běs. Přeji brzký konec.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
26. 10. 2017 13:46
Dobrý den, prosím o sdělení nějakých informací z praxe. Proběhla (probíhá) u náš finanční kontrola. Jsme s.r.o. S kontrolou začaly v dubnu letošního roku. Naposledy tady byly zaměstnankyně FÚ osobně na konci srpna, asi za 14 dní poslaly datovou schránkou "Výzvu k prokázání skutečností". V daném termínu jsme napsali odpověď a spolu s přílohami jsme odeslali datovou schránkou. Po měsíci se ozvaly a objednaly si jednatele, aby došel na FÚ. Znamená to, že bude už kontrola konečně ukončena (trvá to už půl roku) nebo se mám děsit dalších komplikací?
S doměrkou daně počítám. Jedná se mi jen o to, jestli ta pozvánka znamená, že kontrola bude již ukončena. Moc děkuji za Váš názor.