Omlouvamse, ze furt pisu, a moc dekuji za odpovedi.
Ale prosim Vas, na cem potvrzeni mam donest? Da mi to zamestnavatel? Nebo na obycejnem papire?
A jeste prosim Vas, zamestnavatel mi naridil vybrat celou dovolenou ( jsem ve vypovedni lhute).Dovolenou mam od 1.11.2005 - do 25.11.2005 s tim, ze uz potom (budu pracovat do 31.1.2006) budu vybirat neplacena volna, kdyz to budu potrebovat.Ale mohla bych sobe usetrit dovolenou, ze bych bez vedomi zamestnavatele kazdy tyden navstevovala firmy a potom ji to predlozila. Usetrim tim dovolenou? Moc dekuji Ivana
Re: Hledani noveho zamestnani ve vypoved
PROSIM VAS, A KDYZ TED MAM DOVOLENOU MUZU PRISTI TYDEN JIT ZA VEDOUCI A POZADAT PUL DNE NA HLEDANI ZAMESTNANI JINAK MI TO PROPADA.
5. 11. 2005 18:36
Omlouvamse, ze furt pisu, a moc dekuji za odpovedi.
Ale prosim Vas, na cem potvrzeni mam donest? Da mi to zamestnavatel? Nebo na obycejnem papire?
A jeste prosim Vas, zamestnavatel mi naridil vybrat celou dovolenou ( jsem ve vypovedni lhute).Dovolenou mam
od 1.11.2005 - do 25.11.2005 s tim, ze uz potom (budu pracovat do 31.1.2006) budu vybirat neplacena volna, kdyz to budu potrebovat.Ale mohla bych sobe usetrit dovolenou, ze bych bez vedomi zamestnavatele kazdy tyden navstevovala firmy a potom ji to predlozila. Usetrim tim dovolenou?
Moc dekuji
Ivana