Re: Potvrzení příjmů na úřad práce-odstu
Ano. Průměr pro odstupné mám použitý dobře. Ano odstupné se nepočítá pro pracák. Jenom jsem si to dneska potřebovala někde znova přečíst. Díky.
Re: Potvrzení příjmů na úřad práce-odstu
>>Vyplatila jsem pracovníkovi 2měsíční odstupné. Částku
>>odstupného jsem připočítala k poslední výplatě a po
>>vyčerpání dovolené jsem pracovníkovi vyplatila (v
>>poslední den, kdy byl v pracovním poměru). Zdanila
>>jsem
>>celou výplatu. Sociální a zdravotní jsem odvedla jen
>>za
>>výplatu bez odstupného. Těď potvrzuji příjmy na
>>pracovní
>>úřad. Myslím si, že odstupné započítávat nemám.
>>Je to dobře? DÍKY!07.09.2004 Vaše reakce k tomuto
>>tématu
>podívejte se
>tady:http://www.vyplata.cz/faq_answer.php?key=1094557500
Samozřejmě odstupné nezapočítávat. Vezmete průměr na hodinu, který byl platný ke dni ukončení prac. poměru, vynásobíte ho úvazkem a ještě krát 21,74. Vyjde Vám průměrný hrubý výdělek, ze kterého odečtete pojistné a za použití odpočitatelných položek, platných ke dni ukončení vypočítáte daň. Tím zjistíte průměrný čistý. Je to tentýž výdělek, který uvádíte na zápočťáku.
>
>
>
>
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
7. 11. 2005 10:09
Vyplatila jsem pracovníkovi 2měsíční odstupné. Částku odstupného jsem připočítala k poslední výplatě a po vyčerpání dovolené jsem pracovníkovi vyplatila (v poslední den, kdy byl v pracovním poměru). Zdanila jsem celou výplatu. Sociální a zdravotní jsem odvedla jen za výplatu bez odstupného. Těď potvrzuji příjmy na pracovní úřad. Myslím si, že odstupné započítávat nemám.
Je to dobře? DÍKY!