Re: Průměrný měsíční čistý příjem !
A vy předpokládáte, že by měl za červenec větší mzdu, než 7185 ?
Musíte postupovat podle zákona o mzdě, par.17 , průměrný výdělek. Pokud tedy v červenci neodpracoval oněch 22 dnů, stanovíte pravděpodobný výdělek.Uvádíte,že má měsíční plat 7185,-. Podle mě to má být z tohoto platu. Má ho stejný při různém fondu pracovní doby.Jinak doufám pevně,že jsem se při výpočtu čisté v tom fofru nespletla( při výpočtu předpokládám,že podepsal prohlášení a má tudíž základní odpočet a zálohovou daň).
teď jsem zjistila,že jsem se podepsala, včera jsem prskala u televize - když vidím toho magora,co slibuje,ať si přijdu na poštu pro 20 000 na vánoce, tak to již nezvládám,v poslední době tu mám dalších 5 exekucí na ty předminulé vánoce, ty minulé ještě nedorazily...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 11. 2005 13:39
Zdravím všechny a žádám o radu. Měli jsme zaměstnance od 1.7.2005 do 31.8.2005. Měsíční mzda 7 185,-- Kč. Úvazek 8 hodin denně. Pracovní neschopnost od 13.8.2005 do 31.8.2005.
Celkem tedy odpracoval 24.5 dne a jeho mzda za odpracovnou dobu činila 8 278,--Kč. Může mi někdo spočítat průměrný čistý měsíční výdělek dle zákona č. 1/1992 Sb. Sama to asi nezvládnu.
Díky moc.