Naše zaměstnankyně se vrátila z rodičovské dovolené a >>>my >>>jsme jí dali výpověď pro nadbytečnost. Je teď ve >>>výpovědní 3měsíční výpovědní lhůtě. >>>Můžeme jí v této době přeřadit na náhradní práci. S >>>tím, že >>>bude mít náhradní funkci, ale mzda jí zůstane stejná. >>>Zaměstnavatel má přece právo, když nemá pro >>>zaměstnance práci přeřadit ho na jinou funkci na 3 >>>měsíce v >>>roce? >>>Je to tak možné ? Poradíte nějaky § ? >> >>Zkusila bych to. Pokud bude chytrá, tak vám řekne, že >>chce práci dle prac. smlouvy . Pokud na tu novou >>práci >>nastoupí tak s ní souhlasila a nemá už šanci říci ne. > >Hm, a co poradíte té zaměstnankyni?
Jsem v situaci zamestnankyni. Tak ze nemusim souhlasit, kdyz mi budou nabizet nahradni praci? Podle smlouvy jsem ucetni a v pracovni naplni mam presnejsi definici - prijem zbozi. Tak muzu trvat na puvodni praci?
9. 11. 2005 7:38
Naše zaměstnankyně se vrátila z rodičovské dovolené a
>>>my
>>>jsme jí dali výpověď pro nadbytečnost. Je teď ve
>>>výpovědní 3měsíční výpovědní lhůtě.
>>>Můžeme jí v této době přeřadit na náhradní práci. S
>>>tím, že
>>>bude mít náhradní funkci, ale mzda jí zůstane stejná.
>>>Zaměstnavatel má přece právo, když nemá pro
>>>zaměstnance práci přeřadit ho na jinou funkci na 3
>>>měsíce v
>>>roce?
>>>Je to tak možné ? Poradíte nějaky § ?
>>
>>Zkusila bych to. Pokud bude chytrá, tak vám řekne, že
>>chce práci dle prac. smlouvy . Pokud na tu novou
>>práci
>>nastoupí tak s ní souhlasila a nemá už šanci říci ne.
>
>Hm, a co poradíte té zaměstnankyni?
Jsem v situaci zamestnankyni. Tak ze nemusim souhlasit, kdyz mi budou nabizet nahradni praci? Podle smlouvy jsem ucetni a v pracovni naplni mam presnejsi definici - prijem zbozi. Tak muzu trvat na puvodni praci?