Formulář přihlášky zaměstnance na OSSZ ?

• (neregistrovaný)

9. 11. 2005 12:28

Dobrý den, nevíte proč se formulář přihlášky nového zaměstnance na OSSZ jmenuje "přihláška k nemocenskému pojištění"? Vždyť ho přihlašuji nejenom k nemocenskému pojištění...nebo je ještě jiný formulář? Včera mi ho dala paní na OSSZ a ještě mi dopředu vynadala, abych si nevzala 2 ks, že toho mají málo:-))

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 9. 11. 2005 12:43

mmm (neregistrovaný)

Re: formulář přihlášky zaměstnance na OS
      je to nový formulář od 1.7. a jmenuje se tak, jiný není, máte šetřit,protože i oni chtějí šetřit...prý stačí podle posl.kontroly i fotokopie - nemusí být ani pro ně již originál...hned jsem si na posledním školení vzala do zásoby originály - jen ať si natisknou, oni mi kopírku neplatí..

• 9. 11. 2005 13:29

courek (neregistrovaný)

Nebylo by jednodušší stáhnout si ze stránek soubor přihlášek ve formátu *.FO, vyplnit v počítači programem FormFiler602 (ke stažení rovněž zdarma) a pak můžete přihlášku odevzdat i elektronicky nebo ji vytisknout v libovolném počtu na své tiskárně?

• 11. 11. 2005 6:54

Zdenka (neregistrovaný)

Já mám mzdový program, který mi vytistkne přihlášku úplně stejnou jako mají oni automaticky. Takže jsem to poslala se všemi náležitostmi, bylo to správně a ejhle. Přihláška se mi vrátila k přepracování, že v pravém horním rohu není logo sociálky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).