Re: Cash flow
Dobrý den,
jsem konzultatnt jednoho účetního programu který ve standardu CF nemá - je třeba vytvořit zadání programátorům - proto musím začít od konce - zjistit vzorce jak se tento výkaz sestavuje abych byla schopná vytvořit smysluplné zadání pro programátory. Jde o to, že informace potřebné pro sestavení CF v systému jsou, jen je třeba je správně "poskládat" - nejlépe by bylo vzít informace z účtů jako takových - PZ,KZ atd. ale takové vzorce nejsou jednoznačné :-(
Re: Cash flow
Najděte si ve vyhledávači- Cash flow- čertík Bertík odpovídá dost dobře 17.10.05 15:02
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 11. 2005 14:55
Dobrý den,
chtěla bych poprosit o radu ohledně výkazu Cash flow. Jak jsem pochopila cash flow je pro každou firmu tak trochu "individuální záležitost" - větší část řádků tohoto výkazu záleží na uvážení jak správně vyplnit. Proto by mě zajímalo jestli existuje nějaký/ké vzorec/ce jak výkaz cash flow vypočítat z výkazů Rozvaha a Výsledovka?
Předem děkuji za odpověď