Cash flow

• (neregistrovaný)

10. 11. 2005 14:55

Dobrý den,
    chtěla bych poprosit o radu ohledně výkazu Cash flow. Jak jsem pochopila cash flow je pro každou firmu tak trochu "individuální záležitost" - větší část řádků tohoto výkazu záleží na uvážení jak správně vyplnit. Proto by mě zajímalo jestli existuje nějaký/ké vzorec/ce jak výkaz cash flow vypočítat z výkazů Rozvaha a Výsledovka?
    Předem děkuji za odpověď

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 10. 11. 2005 15:00

business.center.cz (neregistrovaný)

Re: Cash flow
      Český účetní standard č. 023, který najdete zde na serveru v sekci Finance ~ Účetnictví, obsahuje docela srozumitelný vzorový postup.

Obvykle CF sestavují účetní programy v nějaké své podobě, ta Vám nevyhovuje?

Robert Haken

• 10. 11. 2005 15:30

Wrtulka (neregistrovaný)

Dobrý den,
      jsem konzultatnt jednoho účetního programu který ve standardu CF nemá - je třeba vytvořit zadání programátorům - proto musím začít od konce - zjistit vzorce jak se tento výkaz sestavuje abych byla schopná vytvořit smysluplné zadání pro programátory. Jde o to, že informace potřebné pro sestavení CF v systému jsou, jen je třeba je správně "poskládat" - nejlépe by bylo vzít informace z účtů jako takových - PZ,KZ atd. ale takové vzorce nejsou jednoznačné :-(

• 10. 11. 2005 17:00

Anonymní............... (neregistrovaný)

Najděte si ve vyhledávači- Cash flow- čertík Bertík odpovídá dost dobře 17.10.05 15:02

• 11. 11. 2005 7:48

Anonymní (neregistrovaný)

s Čertíkem Bertíkem sem už měla co dočinění vzorce hezké,ale ne všechny a nenapsal mi odkud - tzn. pro mě nepoužitelné.:-(

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).