Re: prosí o radu, jsem velmi zoufalá
Tady se nedá nic poradit. Asi to byl opravdu moc hodný táta a manžel a vždy myslel na svou rodinu !!
Pokud se nechtějí zničit, tak musí být trochu sobci a myslit na sebe. Předpokládám že advokátku platí stát, pokud s ní nejste spokojeni najměte si svého právníka.
V našem soudním systému je možné téměř všechno, ale za uhození se snad nechodí do vazby. Takže asi měl již těch problémů více. Je celá řada kroků, které může advokát podniknout, Vy sama nepíšete zhola nic, takže jediná rada je vyměnit advokáta. Nějak se mi to celé nezdá.
Myslím si , že by se ta paní měla v první řadě postarat o své duševní zdraví a myslet v první řadě sama na sebe a své dítě.
Její manžel také myslel jen na sebe a nebral ohledy. Ať si
najde čas na psychologa, dá se dohromady a pak ať podniká další kroky - jestli chce manželovi pomoci. Ať má ráda v první řadě sama sebe a pak se jí bude dařit líp. Neříkám aby byla sobec nabo zlá, nevstřícná k lidem, ale člověk by se neměl jenom pořád obětovat, ale naučit se taky občas říct ne a udělat si radost sám pro sebe. Jinak jí nezávidím a přeji pevné nervy.
Může být hůř, ale taky může být líp. Možná časem zjistí, že
chlapů je dost na světě.
Chcete radu??Pomozte kamarádce,ať se na něj vykašle a najde si mužskýho,který nebude mít milenky a násilné sklony.Když se kamarádka dá dohromady ,tak dá pocit jistoty i svému synovi a pak se nebudou muset hroutit....Jako matka by měla myslet především na svého syna....Rozhodně nevěřím,že v tom je jen facka milence,víte toho asi dost málo.Pokud mu přesto chcete pomoct,tak ať vymění obhájce...Hodně štěstí...
xxxxxxxxxxx
Prosím Vás, to chcete opravdu své dobré kamarádce pomoci anebo se jí naopak chcete zbavit? Pokud je její muž agresivní, tak ať je ráda, že ho nemá doma. Spíš, ať se zajistí pro případ, že by se jí ještě někdy měl vrátit domů.A pokud se jí sesypal syn, tak v prvé řadě se má jako matka postarat o něho, zajistit mu klid a netahat ho do průšvihu jeho otce. Ten pokud má nevěru jako hobby, tak to lze spíš vycvičit krokodýla na domácího mazlíčka, než takového chlapa přivést k rozumu. To jednoduše nelze. Mé známé tak dlouho manžel "zahýbal", vědělo to celé město, ona se nad tím šíleně trápila, ale nikdy tenhle vztah nedokázala ukončit, ani kvůli dítěti - no, a co z toho nakonec získala - plný invalidní důchod "na hlavu", tedy na svoji hlavu. Takže on má dnes svůj klid na své aktivity, ona je zavřená doma s haldou prášků, .... a dospělá dcera dělá jednu vylomeninu za druhou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 11. 2005 21:19
Manžela mé dobré kamarádky zavřeli do vazby a bylo mu sděleno obvinění z trestných činů omezování osobní svobody, ovlivňování svědků, napadení a výtržnictví, kvůli tomu, že svoji milenku uhodil a ona ho udala. Ve vazbě je téměř tři měsíce. Je to zmetek a ať ho potrestají, ale jeho žena hrozně trpí, je na dně a jejich syn se zhroutil a je momentálně v léčebně. Může mi někdo poradit, zda je možné aby byl vyšetřován na svobodě a jak se bránit, když právnička jen bere honorář a nic se neděje? Byla u něj zjištěná určitá míra agrese, ale teď je naprosto zlomený a moc dobře si uvědomuje, co udělal. Je sice pravda, že se jeho čin nedá omluvit, ale když si vezmu, co všechno u nás běhá na svobodě, myslím že by měl dostat druhou šanci. Ostatně jeho milenka je taky pěkná ...... Naprosto souhlasím s tím, že by měl být potrestán,ale proč to má spolu s ním odnášet jeho žena a syn, kteří se provinili jen tím, že ho přezevšechno milují. Budu vděčná za každou radu. Děkuji