Re: Pracovní doba ?
Bylo by dobré pokračovat v původním dotazu, proč otvíráte pořád nové a nové řádky?
Pokud musíte ordinaci připravit a po skončení ordinace ještě ji uklidit je to výkon práce a musí se započíst. Ale zase musíte být tolerantní, soukromí lékaři tat tak přežívají, takže každá koruna dobrá.
To je sice pravda, ale pro mě je každá koruna též dobrá, mé závazky za mě též nikdo neplatí.A pokud pracuji dobře podle slov zaměstnavatele bylo by dobré mou práci řádně ohodnotit.
Pracuji ve zdravotnictví nějaku dobu a vím jak to chodí.Takže ke každému lékaři je nutno přistupovat individuálně.
Věřte, že to nemyslím vůbec ve zlém.
Děkuji
Pokud tam opravdu musíte být a vlastně před otevřením ordinace pracujete a po ordinačních hodinách zas ještě pracujete, tak by Vám to samozřejmě měl zaplatit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
13. 11. 2005 17:22
Měla bych ještě jednu otázku, pokud přicházím do ordinace 1/2 hodiny před začátkem ordinační doby, proto abych ordinaci přichystala k ordinování a po skončení ordinační doby tam opět cca 1/2 hodiny uklízím.Mohu po mém zaměstn. žádat aby se tato doba počítala do mé pracovní doby.Zaměstn. totiž udává mou pracovní dobu jako dobu ordinační, ale já musím ordinaci připravit a také uklidit a to vše dělám podle mého ve svém volném čase.
Děkuji