Re: Odstupné - SP, ZP a daň
Podle kterého § ZP byl pracovní poměr ukončen?
Pokud nebyl nárok na vyplacení "zákonného" odstupného dle ZP a jednalo se o mimořádné navýšení mzdy, tak toto navýšení mělo být s poslední mzdou (tj. mzdou za 09/2017) nejen "zdaněno", ale mělo být také odvedeno sociální a zdravotní pojištění. Bez ohledu na to, že toto navýšení mzdy bylo či bude placeno postupně ve splátkách.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
1. 11. 2017 11:17
Dobrý den, prosím o radu s naším specifickým problémem.
K 30.9. byla ukončen zaměstnanci PP dohodou, byla s ním však domluvena výplata tříměsíčního odstupného se splátkami v listopadové, prosincové a lednové výplatě.
Zaměstnance jsem standartně odhlásila na SP i ZP.
Až teď jsem si ovšem nastudovala, že v tomto případě, kdy odstupné není vypláceno ze zákonných důvodu, ale z-nec a z-tel se na něm v podstatě dohodli, by z něj mělo být odvedeno ZP i SP jak z běžné mzdy.
Chci se tedy zeptat - byla chyba, že jsem zaměstnance odhlásila a mám ho teď přihlásit znovu, zaplatit za něj tyto tři jednorázové platby a pak ho zase odhlásit? Nebo se mýlím a odstupné podléhá pouze srážkám na daň?
Děkuji za rady!