Re: v neschopence zaškrtnutý úraz
Dobrý den, na rovinu já "žasnu", že to s llidmi vyplňujete!!! Já to buď pošlu zam-ci domů, nebo to vyplní on v mé kanceláři, ale nikdy bych tam nevepsala ani písmenko. Co když něco vyplní "špatně" (lřivě), on diktuje, Vy píšete?? Pak bude třeba tvrdit, že nevěděl, že formulář neviděl, že jste mu ho nedala, ... a kdyby věděl (viděl), tak by tam tu nepravdu nikdy (opravdu nikdy) nenapsal,... Já to nechám zraněného vyplnit, pak se podívám, zkontroluji.
Re: v neschopence zaškrtnutý úraz
Naďo, klidně žasněte, ale buďte v klidu, já to nevyplňuju za něj, nic takového jsem nenapsala.
Pozvu zaměstnance na kafe/čaj/minerálka, nechám ho to vyplnit, podepsat a jediné, co za něj udělám je to, že to na firemní náklady pošlu společně s dalšíma neschopenkama na OSSZ.
A jen tak mimochodem, už mi na stole "přistálo" i lejstro z OSSZ, kde Záznam o (nepracovním) úrazu vyžadují po zaměstnavateli a vyhrožují pokutou 20.000 Kč za nedodání do 8 dnů. Doktor zaměstnanci nezaškrtl na neschopence úraz, zaměstnavatel nemá věšteckou kouli, ale úředník na OSSZ ví, že podle diagnózy je to úraz, a protože zaměstnanec nereaguje, tak to OSSZ hodí na krk zaměstnavateli. Takže proto "zvu na kafe a dohlížím, aby bylo vyplněno".
Hezký víkend.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
3. 11. 2017 13:49
Dobrý den, můžete mi prosím poradit jak postupujete, pokud je na neschopence zaškrtnutý úraz. Mám se zaměstnancem vyplnit Záznam o úrazu (nejedná se o pracovní úraz)? Moc děkuji