Re: Nový zam-ec -insolvence
Děkuji,napíši mu hned nyní.A ještě mám dotaz,paní má trvalé bydliště na městském úřadě,kde samozřejmě nežije,děti má dospělé,je rozvedená ,takže budu počítat,že žije sama.Určitě se mi do pátku správce neozve,v pá uzavíráme mzdy,takže říjen strhávat nebudu.moc děkuji za každou radu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
6. 11. 2017 13:18
Dobrý den,přijali jsme nového zam-ce od 18 10.2017,bohužel jsem ho našla v insolvenčním rejstříku až když podepsal smlouvu.V ZL z předchozího zaměstnání neměl uvedené žádné srážky ,byl tam jen od 4.9.2017 do 17.10.2017.V insolvenčním rejstříku je od 06/2017,kdy bylo vydáno zahájení o insolvenčním řízení ,poté tam jsou usnesení o úpadku spojené s povolením oddlužení ,zprávy o přezkumu,přípis ,odvolání.Zatím nemám žádné rozhodnutí od soudu,musím i přesto deponovat mzdu pro insolvenci?Poslední léta jsem se s tímto vůbec nesetkala.
Děkuji všem ochotným za každou radu