Re: Špatný výpočet zaručené mzdy
No obávám se, že nic moc nenaděláte, protože zaměstnankyně to přijala v dobré víře, protože při tak malé mzdě, není neobvyklé, že by mohla dostat nějakou odměnu, prémie atd. Ale to je můj názor, třeba vám poradí někdo jiný.
Re: Špatný výpočet zaručené mzdy
Kdo na to přišel, že jste platila špatně? Pokud jste přeplácela, tak to určitě zam-kyně brala v dobré víře, že jste s ní spokojeni. Jen tak jí to zpětně sebrat nemůžete. On také může být problém v odvodu zdrav. poj. - dosráželi jste do MVZ ZP nebo je to osoba, která patří do kat., za kterou je plátcem ZP i stát? Pokud na to přišel zam-tel, je možné, že to odnesete Vy - třeba budete mít menší prémie apod.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
19. 11. 2017 14:15
Dobrý den, prosím o radu, jak řešit situaci, kdy jsem na začátku roku zadala poloviční mzdu prodavačky dle zaručené mzdy pro rok 2017, tedy 3. skupinu. Měla jsem zadat 6 700,- a zadala jsem 7 200,- Prosím o radu, jak tuto chybu napravit. Děkuji moc