Re: Dobropis z EU
Ještě se zeptám, do dph kursem původní faktury z EU a datum bude také datum vystavení faktury, nebo datum vystavení dobropisu, aby to bylo v KH správně? Děkuji.
Re: Dobropis z EU
To bohužel mi není jednatel schopen říct, dobropis datum vystavení 3.11.17, duzp 24.10.2017 a faktura byla vystavena 22.10 (přepočet kursu v tento den), duzp byl 24.10.17 (uplatněno a přiznáno v 10/2017), tak nevím, jaké datum toho dobropisu použít........do KH ( přepočet je jasný jako faktura 22.10.17) Děkuji......
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
6. 12. 2017 11:44
Dobrý den, moc prosím o radu, dostal se mi poprvé do ruky dobropis z EU za zboží ( plátce dph ) faktura bez DPH, my provádíme samovyměření ř. 3,4, nárok na odpočet 43,44. Dobropis není s mínusem, což mě zarazilo, já dám klasicky s mínusem, provedu samovyměření jako u klasické faktury? A zajímalo by mě jaký použít kurs pro přepočet a zda to takto správně vstoupí do KH? Moc děkuji za reakce a přeji krásný zbytek dne.