Re: Zahraniční cesta OSVČ
Tak to jste mi dala nevím tomu hlavu ani patu. Dotyčný totiž měl dojem, že na zahraniční pracovní cestu nemá ani nárok.Píši co jsem vyčetla.Uznané jsou výdaje , na ubytování,na dopravu silničním motorovým vozidlem zahrnutým do obchodního majetku v prokázané výši a ve výši spotřebovanýchpohonných hmot u zahraničních prac. cest při kterých výdale na pohonné hmoty nelze prokázat a to s použitím tuzemských cen a.t.d.To jsem si dala, že jsem se namotala.
Já jsem pracovní cestu ještě nedělala natož zahraniční nemohla by jste prosím ještě troch pomoct?Děkuji
Re: Zahraniční cesta OSVČ
*** Stravné a kapesné od § 10 zákona o cestovních náhradách. Odvíjí se od základních sazeb vyhlašovaných MF a doby pobytu na zahraniční pracovní cestě ***
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
15. 11. 2005 16:10
OSVČ jede za prací na Slovensko asi tři dny autem které má v podnikání . Je to důchodce již druhým rokem a dále podniká Prosil o radu, ale já jsem OSVČ nikdy nedělala a jeho účetní prý neví. Děkuji