Re: staro-nový zaměstnanec
Můj program zase nabízí možnost vyjmout osobu z archívu a uzavřít s ní další pracovněprávní vztah. Mám potom u člověka pod jedním číslem všechny jeho pracovněprávní vztahy s ním uzavřené. Stejně tak mám možnost pod jením číslem mít více pracovněprávních vztahů současně, s rozdělením mzdového listu na souhrnný a podle pracovněprávního vztahu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
19. 12. 2017 9:45
dobrý den, prosím potřebovala bych trochu poradit:
měli jsme zaměstn. na HPP od 1.12.2013 do 25.9.2017 pak byla na ÚP a od 1.12.2017 opět u nás pracuje na HPP. Takže jí máme už jednou v matr.kartě s osobním číslem a teď nevím co bude správnější jestli jí můžu obnovit tu původní os.kartu s číslem a přepočítat nárok na ŘD a hod.průměr na dovolenou, nebo radši vytvořit novou kartu s novým číslem i kvůli mzdovému listu jestli to nebude v něčem např. RZD nepřehledné a bylo by přehlednější založit novou kartu.
děkuji snad není zmatené