Re: exekuce-nemoc,dovolená,svátek
Jestli jste to vy spočítala stejně jako program, tak je všechno v pořádku.
Re: exekuce-nemoc,dovolená,svátek
Raději si to shrnu v kostce : (Takže mu nic nestrhneme, protože nedosáhl ani na nezabavitelnou částku na osobu 6155, vyplatíme mu tedy to, co vychází na pásce a na OSSZ jen na píši, že jsme uplatnili nezabavitelnou částku ve výši 5326, jim sdělím vše ohledně jeho exekuce co požadují a oni si už sami za ty zbývající dny udělají co jim vyjde? Omlouvám se za totálně primitivní dotazy, ale raději 2x než špatně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
3. 1. 2018 10:50
Dobrý den,moc prosím o pomoc při výpočtu exekuce, motám se v tom a potřebuji raději kontrolu.
Zaměstnanec 12/2017
odpracoval 2 dny-mzda 1168 kč(hod mzda 73*2)
svátek 2 dny - 1168 kč
dovolená 2 dny - 1168 kč
nemoc od 4.12.- 22.12. - první tři dny nic, pak 7 pracovních dní platí zaměstnavatel náhradu - dle programu vychází 2208 kč
zbývajících 5 dní nemoci musím hlásit na OSSZ
Jakou částku mám dát do kalkulačky na výpočet nepřednostní exekuce, když mám kombinaci nemoci, dovolené, 2 dny odpracované?
Nemá žádnou vyživovanou osobu, žije sám.
Program mi vypočítal čistou mzdu 3118 (HM 3504 -228 soc.poj-158 zdr.poj).
Vždy do kalkulačky exekucí zadávám ČM, ale jak je to nyní s tou náhradou za nemoc, mám připočíst 3118 + 2208 a počítat exekuci tedy z částky 5326? Na OSSZ musím uvádět, v jaké výši byla uplatněna nezabavitelná částka, tak ať máme vše v pořádku.
Je to hodně čísel, ale snad mi někdo poradí.